Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

GOKKASTEN HACKEN - CHEATS/HACKS

  • GokkastenHacken

    Meer cheats/hacks op http://www.gokkastenhacken.nl

    Gokkasten hacken/kraken

    DE AANSTEKER

    Dit werkt dus echt (met een elektrische aansteker)! Je kan het beste de metalen rand om het glaswerk waarachter de rollen zich bevinden ‘’bevonken’’. Mind you: De kast vindt dit niet leuk en kan soms kuren (uit het niks punten geven) gaan vertonen of erger nog doodleuk het loodje leggen. Oppassen dus!

    VICTORY:

    Stel dat je in de linker bovenhoek ‘’victory’’ teken krijgt (Groen, en je houdt dit vast, als dan rechts ervan op dezelfde hoogte ook zo’n teken valt, maar dan in het rood, wordt je kast gek. Alle ‘’Victory tekens zullen dan voortaan groen in de matrix verschijnen. Je hebt dan geen kleurverschil meer, dit betekend dat je de matrix sneller vol hebt, en dus de punten eerder tot je verslaafde handjes ter beschikking staan.

    RANDOM RUNNER

    Deze truc is het belangrijkste dat je nog 1 punt hebt. Houdt de herstel/innen knop ingedrukt, zet de kast uit en aan, wacht tot de kast niet meer gek knippert en druk op start. Tadá 100 punten (drie sterren).

    Meer cheats/hacks op http://www.gokkastenhacken.nl

  • Nienke

    Ik heb het getest en het werkt! Vooral dat tooltje is handig voor op je iphone, wel oppassen dat je niet gepakt wordt!!!!!!!

  • jakkabaka

    ik heb het ook gedownload op die site maar kreeg alleen een reader en geen app voor me telefoon heb ik iets fout gedaan?

  • Jacobje

    Er zit een link bij waarmee je met je iphone of android telefoon het tooltje kan downloaden

  • wout

    ik kan het linkje niet vinden kan iemand mij vertellen waar die staat de link of wat de link is mvg wout

  • koby

    ik heb ook geen link in de pdf staan :s